/ default

Data Karya Guru
Gerakan Literasi Sekolah


Humor...Murid Teladan
| 251 views


MURID TELADAN

 

“Aduh, geus beurang gening ieu teh, kacidanya si Mamah meni teu ngagugahkeun.” Geubrus-geubrus kuring mandi rusuh terus gesat gesut di seragam. Teu kaburu sarapan heula, geus pamit ka si mamah belenyeng we kana motor, si mamah gegerewekan ge teu dipalire.

Tepi ka sakola teh enya we geus sarepi, euh aing mah mangkaning jam pertama teh pelajaran guru pavorit, turun atuh imej teh yeuh. Sanggeus markir motor kuring asup make jalan pipir da make jalan hareup mah piketna galak, gog ka lapang  teh loba barudak nu keur olah raga kaasup babaturan sakelas kuring si Adam keur ugal ugil nalian awi jeung si Udin, di sisi belah ditu si Mira keur maen basket, si Wildan jeung si Rudi keur maen voli, si Ega keur .. baris .. ke.. ke naha baris, poe naon ieu ? apan heueuh kamari teh tanggal beureum poe saptu teh, buru-buru kuring nyalingker balik deui, sieun kapanggih kunu lian .. sieun era.

 

 

 

Sariwulan_Guru SMPN 1 Margahayu_Kab. Bandung

(Cipetir, 4 Juli ’07)




sumber : Sariwulan, S.Pd.

Antalya rus escort